Ben je geïnteresseerd in een ruime hoekwoning? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder afspraak binnenkijken in twee soortgelijke hoekwoningen. Op donderdag 22 juni van 19:00 tot 20:30 ontvangen we je graag op de T. van Zwetselaarstraat in Barneveld. Zien we je dan?

Bloemendal wordt prachtig

in verkoop

In de Bloementuin zit je op rozen

De avondzon glinstert in het water, je voelt de warmte op je huid. De wind ruist door de hoge bomen, de geur van lavendel vliegt subtiel langs. In de Bloementuin staan al je zintuigen aan. Dit is dé plek waar je ontspannen woont. Met het knusse Barneveldse dorpsgevoel. In een duurzaam huis. Met veel water, groen en natuurschoon om je heen. Een schot in de roos!

image alt

Wonen met de natuur overal om je heen

De wijk Bloementuin maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Bloemendal, in Barneveld-Noord. De wijk komt op een plek waar al veel oude bomen staan en langgerekte waterpartijen liggen. Hierdoor voelt de nieuwbouwbuurt direct al volwassen aan. Door de lange, smalle en vooral groene woonstraten straalt de buurt een knus gevoel uit. Hier ontmoet je gemakkelijk je buren op straat voor een praatje, en stoepranden de buurtkinderen gezellig samen. Vogels vliegen naar hun nestkastjes aan de huizen, planten groeien hier weelderig. Voel je dat je hier helemaal tot rust komt?

image alt

Duurzaam wonen

De woningen die in Bloementuin komen, zijn stuk voor stuk bijna energieneutrale woningen, ook wel BENG genoemd. De BENG-eisen zorgen ervoor dat je nieuwbouwhuis nóg meer wooncomfort biedt. Want de woning is aardgasloos, biedt goede isolatie én ventilatie en maakt gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen. De wijze waarop je leeft, woont en hoe je omgaat met energie kan er zelfs voor zorgen dat je in de toekomst helemáál energieneutraal woont.

Veelzijdigheid in woningen

Zo veelzijdig als de natuur is, zo divers is ook de wijk Bloementuin. Er komt een mix aan woningtypen, zo is er voor ieder wat wils. Kies jij voor een rijwoning, vrijstaande woning of juist een levensloopbestendige woning? En ook in de architectuur brengen we veel variatie aan. Gevelbeelden wisselen elkaar af, hier en daar zie je een afwijkend huis. Nooit in knalpaars of volledig in staal, maar juist passend bij de natuur om je heen.

Wanneer in verkoop? Planning Bloementuin
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod