Planning Bloementuin

Bloei jij helemaal op in je woonplaats Barneveld en zoek je een nieuw plekje of overweeg je voor het eerst hier te komen wonen? Ontdek dan vooral de wijk Bloementuin in Bloemendal! Deze nieuwbouwwijk biedt jou alle voordelen van duurzaam wonen in een landelijke omgeving, mét alle voorzieningen met het dorp bij de hand.

In verkoop

In de wijk Bloementuin komen zo’n 130 woningen, verdeeld over 3 fases. Dat zijn onder meer rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. In fase 1 ontwikkelen we de eerste 50 woningen, deze fase is nu uitverkocht. Als alles volgens planning verloopt start de bouw dan begin tweede kwartaal 2022 en worden de eerste woningen een jaar later opgeleverd. 

Bloementuin fase 2 is in voorbereiding. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen en plattegronden op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase net voor de zomervakantie in verkoop. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod en meld je aan.

image alt

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over de nieuwbouw in Bloementuin? Schrijf je dan nu onderaan de pagina in voor de digitale nieuwsbrief. Dan word je vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het nieuwbouwproject en de woningen.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Woningen Bloementuin