Planning Bloementuin

In Bloementuin, het nieuwbouwplan in Barneveld, realiseren we circa 130 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Bloementuin Bloemendal.

Verkoop Fase 4 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van 8 appartementen in Fase 4 in Bloementuin. Naar verwachting start de verkoop medio 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Bloementuin. De woningtypen staan inmiddels online en je kunt je voor deze fase inschrijven als belangstellende.

Fase 2 en 3 in verkoop

Op 28 maart 2023 is de verkoop van de 22 woningen van Fase 3 in Bloementuin gestart en op 5 april 2023 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. De 25 woningen van Fase 2a en de 17 woningen van Fase 2b in Bloementuin zijn oktober 2022 in verkoop gegaan.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Bloementuin, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Bloementuin te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is bezig met de bouw van de woningen van Fase 1 en 2. Als alles volgens planning verloopt, worden de laatste woningen van Fase 1 in september 2023 opgeleverd. De verwachte oplevering van de woningen van Fase 2 is in het eerste kwartaal 2024. Naar verwachting start de bouw van Fase 3 in het vierde kwartaal van 2023.

Aan bovenstaande prognoses kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil je wonen? Woningen Bloementuin