3-kamerappartement #032

€ 440.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Stel je eens voor. Een gloednieuw appartement met fantastisch vrij uitzicht over natuurgebied De Laagte met fleurig groen, 2 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats. Dit duurzame 3-kamer appartement vind je in De Bloementuin fase 4. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige gebouw met 8 appartementen een elegant en eigentijds karakter. Op de 1e verdieping vind je bouwnummer 32. Is dit fijne appartement met balkon op het Oosten iets voor jou?


Vrij

3-kamerappartement #032

€ 440.000
ca. 91 m2
3 kamers
vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2 balkon
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle appartementen in Bloementuin fase 4 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

Alternatief aanbod