Hoekwoning - verwachte oplevering februari 2024 #034

€ 539.400 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Verdiepingshoge ramen, een tuin met berging op het zuidwesten en 154 m2 woonplezier. Zomaar wat kenmerken die bouwnummer 34 omschrijven. Deze hoekwoning ligt ideaal aan de autoluwe, groene zone en oogt dankzij de terracotta gevel meteen al warm en huiselijk. De auto parkeer je gemakkelijk op het achtergelegen terrein. Zeg nou eerlijk: hier wil je toch wonen?

Vrij

Hoekwoning - verwachte oplevering februari 2024 #034

€ 539.400
ca. 154 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 116 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 2 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en douche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel, de douchewand en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 27 15.

Alternatief aanbod