Levensloop tussenwoning #012

€ 399.950 v.o.n. In optie

Omschrijving

Hoe lekker is het om gelijkvloers en zorgeloos te wonen, maar óók de ruimte te hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze 2-laagse duurzame tussenwoning van 91 m2 met een zadeldak heeft het allemaal! Jij parkeert gemakkelijk voor de deur, dus de boodschappen? Die doe jij lekker zelf! In de heerlijke achtertuin op het noordwesten lees jij lekker een boek en geniet je van je kopje koffie. Of maak lekker een ommetje naar het park om de hoek. Altijd omringd door water en groen en de woning is (bijna) energieneutraal. Fijn idee he?

In optie

Levensloop tussenwoning #012

€ 399.950
ca. 91 m2
2 kamers
luchtwarmtepomp
ca. 47 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Daarom wordt er voor de levensloopwoningen tot en met € 405.000 v.o.n. een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

Alternatief aanbod