Tussenwoning met toewijzingscriteria

v.a. € 260.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

In dit fraaie blokje van 5 woningen in de Bloementuin, staat deze fijne tussenwoning met toewijzingscriteria. Je geniet hier van 95 m2 aan woonplezier, 2 ruime slaapkamers en een achtertuin met berging op het noordoosten. En dát midden in deze knusse wijk in Barneveld, waar je woont met de natuur om je heen en waar je op straat ongedwongen een praatje maakt met de buren. Is deze tussenwoning met toewijzingscriteria misschien jullie nieuwe thuis?

Binnenkort in verkoop

Tussenwoning met toewijzingscriteria

v.a.
€ 260.000
ca. 95 m2
3 kamers
luchtwarmtepomp
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 260.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 260.000 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2022 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.

Alternatief aanbod