Tussenwoning met toewijzingscriteria #018

ca. € 259.950 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Deze fijne 3-laagse, duurzame tussenwoning van 95 m2 met berging en tuin op het noordoosten is van alle gemakken voorzien én ademt groen. Niet alleen door haar unieke locatie, omringd door groen met alle voorzieningen dichtbij. Maar de woning is ook bijna energieneutraal. Parkeren doe je lekker voor de deur. Midden in een groene en gezonde wijk voor iedereen omringd door water en natuur. Met alle ruimte voor jou en je gezin. Klinkt goed toch?

Binnenkort in verkoop

Tussenwoning met toewijzingscriteria #018

ca.
€ 259.950
ca. 95 m2
3 kamers
luchtwarmtepomp
ca. 36 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 260.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 260.000 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2022 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.