Planning Bloemendal

Bloemendal is de nieuwste uitbreidingswijk van Barneveld, aan de noordkant van het dorp. Het nieuwbouwproject krijgt in de periode 2020-2030 zijn vorm. Er komen in totaal zo’n 1.550 woningen, verdeeld over 7 verschillende woonsferen.

Hoe ziet de planning eruit?

De 1e fase van Bloemendal is inmiddels uitverkocht, hier komen zo’n 406 woningen. Dit zijn sociale huurwoningen en koopwoningen: rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen. Momenteel is een groot deel van de wijk al bouwrijp gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van bouwwegen en het aanbrengen van rioleringen en nutsvoorzieningen. BPD ontwikkelt in het gebied in samenwerking met Van de Kolk de buurt Bloementuin. Hier komen - verdeeld over 3 fases - zo’n 130 woningen.

Bloementuin fase 2 is in voorbereiding. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen en plattegronden op de website geplaatst. Naar verwachting gaat deze fase net voor de zomervakantie van 2022 in verkoop.

image alt

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen over de nieuwbouw in Bloemendal, Barneveld? Maak een Mijn Eigen Huis-account aan en abonneer je op onze nieuwsbrief. Dan houden we je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van dit nieuwbouwproject.

Iets vragen? Neem contact op
Welke woning kies je? Woningen Bloemendal